Mijn nieuwe uitdaging: Wehkamp.nl

november 1st, 2012 | Door in Werk

Ik weet dat het alweer bijna een jaar geleden is geweest dat ik een berichtje heb geplaatst op NollBroek.nl. Het feit dat ik dus nu de tijd neem om een nieuw bericht te schrijven, zou betekenen dat ik weer echt wat leuks te melden heb. En dat is gelukkig ook zo. Vandaag ga ik namelijk beginnen aan een nieuwe uitdaging: werken als SEO specialist bij Wehkamp.nl!

Waarom weg?

Na ruim drie jaar gewerkt te hebben bij Onetomarket, was het voor mij tijd om de opgedane kennis en ervaring bij elkaar te rapen en toe te passen bij een nieuwe werkgever. Nadat eerder dit jaar mijn manager en mentor Sander vertrok bij Onetomarket, nu werkzaam als freelance SEO consultant, ben ik aan het nadenken gegaan. De vraag was of ik mijn ervaring wilde uitbreiden als manager van de SEO afdeling, of op zoek zou gaan naar een grotere uitdaging op het gebied van SEO. Na enkele maanden manager te zijn geweest, bleek daar niet mijn ambitie te liggen en heb ik in korte tijd deze gevonden bij Wehkamp.

Mijn tijd bij OTM

Drie jaar is lang. Sterker nog: langer heb ik het nog niet volgehouden bij een werkgever. Nu is mijn arbeidsverleden nu ook weer niet heel divers, noch indrukwekkend, maar mijn tijd bij OTM heeft me toch wel veel gedaan. Zowel op professioneel vlak als op persoonlijk vlak. Natuurlijk heb ik enorm veel geleerd en ervaring opgedaan. Als junior SEO consultant binnenkomen en drie jaar later als enige SEO bij Wehkamp mogen beginnen gebeurt natuurlijk niet zomaar. Het zijn de collegae en de klanten waar ik het aan te danken heb. Ik denk hierbij voornamelijk aan de mensen uit het SEO team van toen ik begon: Erik-Jan, Nina, Sander, Martijn en Martin. Jongens, bedankt! Vooral Sander, met wie ik drie jaar nauw van heb geleerd en mee samen heb gewerkt.

Naast de werkzaamheden is natuurlijk ook de werksfeer belangrijk. En die zat bij OTM ook altijd wel goed. Ik heb met leuke en inspirerende mensen samen mogen werken. In de drie jaar heb ik veel mensen zien komen en gaan. Dit leidde echter wel weer tot hele gezellige etentjes. :) Maar ook mijlpalen, als twee keer een Run for Charity en de verschillende bijzonder uitjes, had ik voor geen goud willen missen. Kortom, ik ben heel dankbaar voor mijn tijd bij Onetomarket!

Next step: Wehkamp.nl

Maar goed, Onetomarket is dus verleden tijd. Wat ga ik nu bij Wehkamp doen? Nou, eigenlijk precies hetzelfde: SEO! Het grote verschil is dat ik nu een enorme kluif heb aan één website, waar ik me volledig op kan storten. En gezien de breedte van de website, en de steeds groter worden online concurrentie, is mijn werk nooit klaar! :)

Ik ben echt superenthousiast en ga de mensen hier eens laten zien van wat voor hout ik gesneden ben! Ik bedank nog een laatste keer al mijn oud-collegae en ga me volledig storten op deze nieuwe uitdaging!

2 reacties »

2 reacties op “Mijn nieuwe uitdaging: Wehkamp.nl”

 1. 1 Eduard Blacquière zei om 08:57 op november 1st, 2012:

  Gefeliciteerd, Jordy!

  Mooie volgende uitdaging, veel succes!

  (Ps. doe Alwin en Joris de groeten :) )

 2. 2 srljaq zei om 11:19 op maart 23rd, 2015:

  2ehHyh czxkgojigduu, [url=http://jcvxhjqrhaeb.com/]jcvxhjqrhaeb[/url], [link=http://adghenarcism.com/]adghenarcism[/link], http://jyhmrkttuqdw.com/


Reageer op dit bericht!

 •